Sociale media

Facebook

2 weeks ago

Chirapsia.be

Alle geplande activiteiten waar jullie zo talrijk en enthousiast aan
deelnemen, staan in de wachtrij in de hoop dat we toch nog eens
veilig samen kunnen genieten. Noteer ze hoopvol in jullie agenda.

Waarschijnlijk zullen we voor het einde van het jaar niet kunnen starten met onze cursus Griekse volksdans. De voorwaarden zijn, met recht en reden, zo streng omdat de risico’s ook zo groot zijn aangezien onze groep toch hoofdzakelijk bestaat uit “iets oudere “ mensen.

Wij gaan de voorschriften dan ook respecteren en elkaars gezondheid niet in gevaar brengen, wij wachten op een veiligere tijd. Van zodra we zekerheid hebben dat we mogen/kunnen starten, doen we het ook en lees je het op onze site.

De filmnamiddag in oktober en ons Grieks dansfeest in november
mogen/kunnen we niet organiseren hoe spijtig dit ook is. Maar vergeet niet dat de fotowedstrijd wél doorgaat! Met al die “blijf in je kot” tijd hebben jullie zeker gepaste foto’s gevonden: “Flora in een Grieks kader”. Begin er nu aan en bezorg ze per post want op de dansles zal het waarschijnlijk niet lukken.

Hopelijk kunnen we onze nieuwjaarsreceptie wél laten doorgaan, het wordt dan misschien een activiteit in open lucht, dat zou zo eens iets anders zijn! Duimen maar en af en toe een kaarsje branden voor de heilige Corona.

Positief blijven en volhouden tot alles wat veiliger wordt en we weer samen kunnen komen in vriendschap en gezelligheid, veel anders zit er niet op en dat is zo voor iedereen. Zorg goed voor elkaar, wees voorzichtig en blijf gezond!

De redactie
...

View on Facebook

6 months ago

Chirapsia.be

Kαλη Ανασταση &Καλο Πασχα❤️ ...

View on Facebook

7 months ago

Chirapsia.be

CORONA NIEUWS

Beste Chirapsianen,

Dansles, kafenion, culturele uitstap, wandelzoektocht, ...het was allemaal zo mooi gepland en uitgewerkt tot, ... het coronavirus onze plannen van tafel veegde.

Spijtig genoeg kunnen al deze activiteiten niet doorgaan maar, ... in 2021 liggen ze klaar voor gebruik en gaan we er dubbel en dik van genieten.

Wie reeds inschreef en betaalde voor Turnhout, ziet zijn geld terug op zijn rekening verschijnen.
Voor de danscursus behouden we het cursusgeld van de niet-gegeven lessen in
de hoop dat we in mei of juni nog een paar keer kunnen dansen.
Indien dit niet het geval zou zijn, wordt het een korting op het cursusgeld van 2021.

Bekijk regelmatig onze website voor verdere afspraken ivm onze activiteiten want ons volgende tijdschrift zal pas in september in jullie brievenbus vallen.

Wees voorzichtig, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Lydia Witvrouwen
voorzitter Chirapsia
...

View on Facebook

8 months ago

Chirapsia.be

Volop aan het oefenen voor ons jaarlijks praatcafe in Griekse sfeer. Gezellig samenzijn, hapjes, drank en Griekse dansen. Alvast een goede voorbereiding voor de zomer! Inkom gratis! ...

View on Facebook

9 months ago

Chirapsia.be

Vrijdag j.l. hadden we onze eerste event van het jaar, met name de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie voor onze leden en sympathisanten. We werden verwelkomt met lekkere hapjes en drankjes en sneden de vasilopita aan ter ere van het nieuwe jaar.
Iréne was de gelukkige die de munt mocht vinden in het lekkere stukje traditionele cake en hopelijk mag rekenen op een voorspoedig en gelukkig jaar, zoals de legende zegt.

Tegelijk werd de uitslag van onze fotowedstrijd bekend gemaakt en werden de prijzen uitgedeeld. Er werd nog uren nagepraat in aangenaam gezelschap.
De directie dankt iedereen die aanwezig waren en hopen u in volle getale terug te zien op onze parea op 29 maart 2020.
We wensen iedereen een voorspoedig, gezond en gelukkig nieuw jaar toe!
www.chirapsia.be/event/kafenion-mortsel/
...

View on Facebook