Zomerwandeling

 

Laden Evenementen

Zomerwandeling

01/08/2021

Beste Chirapsianen,

Geplaagd door de coronaduivel, werden we genoodzaakt ook onze jaarlijkse zomerwandeling te annuleren.
Door de versoepelingen die nu worden aangekondigd en zich hopelijk  verder zullen uitbreiden, hebben we op de valreep toch besloten een wandeling te organiseren.
Op ZONDAG 1 AUGUSTUS gaan we weer het overstromingsgebied van de Kruibeekse (Bazelse) polder verkennen. Het gecontroleerde overstromingsgebied beschermd de woonkernen van Kruibeke en Bazel door de nieuw aangelegde ringdijk. Verder zullen we kunnen genieten van een veelzijdig gebied  van water, een mozaiek  van graslanden en de elzebroek bossen. We komen samen aan BRASSERIE DE VEERTOREN    SCHELDEBOORD 27 in     HEMIKSEM ( Kallebeek)


Vertrek stipt  om 14uur: rekening houdend met  de vertrekuren van de boot. Daar ieder van ons wel  GPS of andere technische snufjes bezit, zal het geen probleem zijn om er te geraken. Voor sommigen onder ons is het misschien een leuk idee om vanuit Antwerpen de waterbus te nemen met bestemming Hemiksem. Dat verhoogd het vakantiegevoel (met een link naar Griekenland, denk aan de ferryboten) Ook hier rekening houden met de vertrekuren. Uit veiligheid organiseren we na de wandeling géén gezamenlijk etentje. Op het adres waar we samenkomen is er wel mogelijkheid om te eten, alsook in Bazel natuurlijk, maar dan moeten we wel nog terug naar het veer.

Graag jullie deelname melden voor 25 juli op  info@chirapsia.be zodat we weten wie we kunnen verwachten.

Hopelijk is het dan schitterend weer.

Wandelgroetjes,

Leo

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
01/08/2021
Evenement Categorie:

Locatie

Kruibeekse (Bazelse) polder
SCHELDEBOORD 27
Hemilsem, Antwerpen 2620 België
+ Google Maps

Organisator

Chirapsia vzw