Wandelzoektocht 2024 Antwerpen 15 mei tot en met 15 september

 

Laden Evenementen

Wandelzoektocht 2024 Antwerpen 15 mei tot en met 15 september

mei 15 - september 15

20ste WANDELZOEKTOCHT CHIRAPSIA

“Voor de 20ste Chirapsia zoektocht, kiezen we voor een historische wandeling in onze boeiende Antwerpse stad met als thema: Flaneren van plein naar plein.
Aan de hand van vragen en foto’s kuieren we van het ene plein naar het andere en verwennen jullie onderweg met interessante weetjes. Deze ontdekkingstocht begint op het mooiste plein van Antwerpen: de Grote Markt.” John
Inderdaad, het is al de TWINTIGSTE zoektocht die John en Mia voor ons opstelden! Een hele karwei maar het wordt met hart en ziel en heel veel liefde gedaan en dat waarderen wij als vereniging héél erg!

PRAKTISCH
Dit jaar gaan we de zoektocht spreiden over maar liefst VIER maanden, van 15 mei 2024 tot 15 september 2024. Geen uitvluchten dus van: ik heb een verjaardagsfeest of ik ben dan met verlof of de weervrouw voorspelt slecht weer, … je hebt nu 124 dagen om uit te kiezen wanneer je de zoektocht gaat lopen. Het houdt je ook niet tegen om de wandeling meerdere keren te doen of ze op te splitsen in meerdere delen. Vind je het niet leuk om alleen op ontdekkingsreis te gaan, je kunt altijd nog met elkaar afspreken om het samen te doen. Plezier verzekerd dan en de kans op juiste oplossingen vergroot!

Hoe geraak je aan jouw opdrachten?
Je trommelt familie, vrienden, collega’s, buren, … op om mee te gaan en plant een datum in. Je beslist hoeveel boekjes je gaat bestellen want per inschrijving kan je maar één antwoordblad inbrengen. Eens dit gebeurd is, SCHRIJF JE 8 EURO OVER VOOR ELKE OPDRACHTENBUNDEL OP ONZE CHIRAPSIA REKENING:
BE40 0689 3499 6363 (met vermelding van naam en adres) Rompelei 12b 2550 Kontich.
Na enkele dagen ontvang je dan alles per post OP HET ADRES DAT JE OPGAF BIJ OVERSCHRIJVING. Hoe je jouw antwoorden binnenbrengt, staat vermeld in de bundel.
Op zondag, 20 oktober 2024 komen we dan samen in het Grieks Huis voor de juiste antwoorden en de prijsuitreiking. Nadien is er dan mogelijkheid om samen te blijven eten maar daarover later meer informatie.

We rekenen op HEEEEEEL VEEEEL DEELNEMERS. SUCCES!

 

Share This Event

Gegevens

Begin:
mei 15
Einde:
september 15
Kosten:
8€
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.chirapsia.be

Locatie

Antwerpen
Antwerpen, Belgium + Google Maps

Organisator

Chirapsia vzw